Bramenbloesem

 

Ben jij op zoek naar een veilige plek waar jij kunt ontdekken wat echt bij jou past? Dan ben je bij de Zorgkas aan het juiste adres.     

                 

Omdat de kas niet te groot is, is het een veilige en overzichtelijke omgeving. Stiekem vinden we dit allemaal prettig. Of we geboren zijn met een verstandelijke, auditieve of psychische beperking of gewoon de structuur erg fijn vinden.

In de Zorgkas zijn verschillende activiteiten te doen zoals het verzorgen van dieren, het onderhouden van de moestuin en het bedienen van gasten. Zo heb jij de mogelijkheid om te proeven van al deze werkzaamheden. Vind jij het allemaal even leuk? Dat mag ook! We passen ons aan jouw wensen en doelen aan. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast de dagbesteding is Anne's groeilaantje ook actief in de Zorgkas. Annemarie heeft een duidelijke missie voor kinderen die wat extra hulp nodig hebben: Zo snel als mogelijk aan de slag met het kind om zo verergering van klachten voor te blijven. Afhankelijk van de behoeften van het kind, biedt Anne's Groeilaantje kortdurende en langdurige hulp. Altijd met het kind centraal.

Annemarie werkt nauw samen met het kind, ouders en school. Hieronder een korte introductie van Anne's groeilaantje: 

De kracht van samenwerking tussen kind – ouder – school”

Anne’s Groeilaantje kijkt met u mee welke zorg en aandacht uw kind nodig heeft om zich goed te gaan voelen. Zijn welzijn staat centraal. Een ouder/verzorger kent zijn kind als geen ander, maakt het kind mee in de privé situatie terwijl de leerkrachten op school een kind 5 dagen in de week in een heel andere setting zien. Beiden hebben grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Is hij om wat voor reden dan ook uit balans, dan zal dat zowel thuis als op school tot uiting komen. Vaak komt er allerlei ‘probleem’gedrag aan de oppervlakte. Anne’s Groeilaantje biedt hulp om samen die balans te hervinden en goede zorg te dragen voor het kind.

Kijk voor meer informatie op: http://annesgroeilaantje.nl/