Denk jij dat je past bij het team in de Zorgkas? 
Of denkt u dat uw broer, zus, familielid past bij ons in de Zorgkas? 
Dan is contact opnemen de volgende stap! 

Hoe werkt het?
Zodra er contact is gelegd dan bekijken wij samen welke wensen en behoeften er zijn en of de Zorgkas passend voor je is.

Vervolgens mag je een keer meedraaien zodat je kunt ervaren hoe een dag in de kas er aan toe gaat. Daarna is er telefonisch contact. Wil je bij ons komen werken? Dan gaan we alles in gang zetten zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen. 

Richtlijnen mogelijke nieuwe kandidaten
Er zijn wettelijke richtlijnen voor het werken op een dagbesteding. 

Je komt in aanmerking voor een dagbesteding als je beschikt over een indicatie. Een indicatie geeft aan waar jij hulp bij nodig hebt en samen kunnen we kijken of die zorg beschikbaar is in de Zorgkas.

Financieringsvorm
Om binnen de zorgkas te kunnen werken is er een indicatie nodig met een zorgzwaartepakket 3,4 of 6. Dit kan gefinancierd zijn via ZIN of PGB. Wijkt de financieringsvorm die u hanteert af van ons beleid? Dan kunnen we in gesprek gaan over de mogelijkheden. 

Wat als er geen plek meer is?
Het kan zijn dat er in de toekomst (tijdelijk) geen plek is voor nieuwe deelnemers. 

Wij werken met maximaal een team van vijf personen zodat de kwaliteit van zorg hoog blijft.  Afhankelijk van jouw/uw wensen kan er alsnog een kennismakingsgesprek plaatsvinden en zal er contact gelegd worden op het moment dat er wel plaats is.

Wil je contact met ons opnemen, klik hier.

error: De inhoud is beschermd!