NIEUWS

15-3-2024 Blog achter de schermen

Ondertussen gaat de winter langzaam voorbij, horen we de vogeltjes harder fluiten en zien we bloemen opkomen uit hun winterslaap.

In de Zorgkas wordt er druk overlegt waar we ons dit jaar op gaan focussen. Ongemerkt is ons creatieve brein meer haar werk gaan doen en bedenken we met elkaar steeds meer leuke dingen om te maken en te verkopen. Maar hoe maken we ons zichtbaar om deze producten te verkopen? Tijdens de pauzes fantaseren we er op los.

Kom maar op met de ideeën! 1. Meer op de socials aanwezig zijn. 2. Meer op de website melden. 3. Kraam consequenter aan de weg en 4. op een markt of braderie staan. Uhhh wat zei je nu als laatst? Op een markt of braderie staan? Durven we dat? Kunnen wij dat? En welke dan?

Zullen we in plaats van een kerstmarkt een zomerfair houden in de kas? Met onze producten, wat lekkere hapjes en wat leuks voor de kids? Samen met de vrijwilligers kunnen we daar echt iets leuks van maken toch? Een enthousiaste reactie klonk tijdens de koffie. Oke dat is vast één optie!

En verder?

Marianne gaat met haar eigen expositie mee doen aan de kunstroute in oktober.. o ja, nu we het daar over hebben, ik zal direct eens even googlen:

..kunstroute Boskoop.. Boskoop Creatief… Kunst- en cultuurmarkt 9 juni 2024 bij de proeftuinen van Holland.

Oh… uh.. lieve mensen, is dit wat? Op 9 juni op de kunst- en cultuurmarkt staan  hier in Boskoop?

‘Ja, lekker bezig!’ Zal ik gelijk een kraam reserveren? ‘Ja!! Zeker!!’ Klonk het nogmaals.

Iedereen liep over van leuke ideeën hoe we dingen gaan aanpakken en wat nodig hebben.

Ja.. en dan hebben we nog de Boskoopse Braderie. Wat vinden we daarvan? ‘Ja ook doen natuurlijk’ werd er gezegd. Maar dat betekend wel dat we echt de komende periode moeten gebruiken voor het maken van mooie producten, promotie en voorbereidingen voor de komende markten. Is dat realistisch? Ook daar was het antwoord volmondig JA op.

Hoe onwijs vet is dit? Dat we als team een planning maken voor het komende half jaar. Hoe we met elkaar voorbereidingen treffen, taken verdelen en overzicht houden.

De één begint aan de sieraden, de ander gaat voor het eerst foto’s maken voor op de site, de volgende maakt vaasjes of miniatuur poppetjes van klei. Allemaal omdat zij hier goed in zijn, iets nieuws willen leren, zich er fijn bij voelen én omdat zij een doel hebben namelijk: mooie producten maken om andere mensen blij te maken. En de opbrengst? Ja die gaat natuurlijk volledig naar het team van de kas. Om daar weer nieuwe, mooie, prachtige kunstwerken van te maken voor jullie.

Ik ben zo ontzettend trots dit team!               

error: De inhoud is beschermd!